59 sekundi : razmislite malo, promenite mnogo

59

O KNJIZI
I javnost, a i poslovni svijet, vec godinama vjeruju u savremene mitove o moci uma, motivaciji i ostalim dugorocnim ‘tehnikama’ samopomoci, pri cemu njihovom primjenom samo umanjuju sanse za ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija. Jos gore, neuspjesi koji iz toga mogu da uslijede, ljudima daju povoda da vjeruju kako ne mogu da upravljaju svojim zivotom.

Ricard Vajzman, vodeci ‘razbijac mitova’ u oblasti primjenjene psihologije, jedan od najcesce citiranih psihologa u medijima, autor bestselera Cudnologija, ovom knjigom zeli prvo da ukaze na probleme savremene industrije samopomoci, a onda, bazirajuci se cvrsto na najnovijim naucnim dostignucima nudi jasna, efikasna i primenljiva rjesenja koja ce vam zaista pomoci da budete uspjesniji, zadovoljniji i sretniji.

Njegovi savjeti se brzo i lako primjenjuju, uvijek za manje od jednog minuta, a uz njih su po pravilu predocena i ozbiljna naucna istrazivanja, koja su pomno provjerena. Originalan, i prije svega ozbiljno zabavan, Vajzman nudi dinamicno, zivotno stivo u kojem ce svako pronaci korisnu informaciju, savjet ili uputstvo za sebe.

‘Fenomenalno! Trijumf nauke nad mitologijom samopomoci.’ The Wall Street Journal

Podijelite sa prijateljima